Harezmi Eğitim Modelini uygulayan Turgut Reis İlk Okuluna ziyaret ...

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 'Harezmi Eğitim Modeli' geçtiğimiz eğitim öğretim yılında beş pilot okulda uygulanmış ve bu beş okuldan biri de Turgut Reis İlkokulu olmuştu. Bu yıl da  çalışmalarına devam ediyor. Bakanlığın talimatı ile projenin 14 ilde daha uygulanmaya başlayacağı duyuruldu. Bu illerin müdürleri ilimizdeki pilot okullarını gezdi.

Harezmi Eğitim Modelini uygulayan Turgut Reis İlk Okuluna ziyaret ...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Harezmi Eğitim Modelini uygulayan Turgut Reis İlkokulunda konuklar incelemelerde bulundu, Silivri Kalesini ve sahilini gezdi. Misafirler Silivri Öğretmenevinde akşam yemeğine katıldı ve Silivri Kaymakamı Ali Partal da konuklar ile  bir araya geldi, Eğitim ve Silivri üzerine sohbet etti. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Altınöz de ilimizdeki Harezmi çalışmalarına değindi en uzak ilçemizden bir okulumuzun da proje okulu olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

İlçemizi de Eğitim Teknolojileri Geliştirme ve Projeler Daire Başkanı Mustafa Hakan Bücür, Artvin Milli Eğitim Müdürü Abdulcelil Kahveci, Muş Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Çelik, Çorum İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Çaylak ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Altınöz ziyaret etti.


Eğitim Teknolojileri Geliştirme ve Projeler Daire Başkanı Mustafa Hakan Bücür, ''Bu çalışmalarda taşın altına elini koyan, emek veren herkese çok teşekkür ediyorum, öğrencilerimizle bir araya gelmek yapılan çalışmaları yerinde görmek hepimize heyecan veriyor'' dedi. 

Ziyaret İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün konuklara hediye sunmasıyla sona erdi.