Haziran Ayı Meclisi Karara Bağlandı

Silivri Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı’nın II. Birleşiminin I. Oturumu’nda görüşülen gündem maddelerinin üçü de oy birliğiyle kabul edildi.

Haziran Ayı Meclisi Karara Bağlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Silivri Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı’nın II. Birleşiminin I. Oturumu, 10 Haziran 2011 Cuma Günü saat 14.30’da Silivri Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Görüşülen 3 gündem maddesinin tamamı oy birliğiyle karara bağlandı. 

-Gündemin 1. Maddesi olan Silivri Büyük Çavuşlu Mahallesi, 212 ada, 4 ve 5 nolu parseller ile 213 ada 1 ve 2 nolu parsellere ait 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı tadilatı ile ilgili İmar Komisyonu görüşünde şu ifadelere yer verildi; “İstanbul ili, Silivri İlçesi Büyükçavuşlu Mahallesi, 212 ada 4 ve 5 parsel ile 213 ada 1 ve 2 parsellere ilişkin olarak hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Tadilatı incelenmiş olup, Komisyonumuzca oy birliğiyle uygun görülmüştür.” Gündem maddesi oy birliğiyle meclisten geçti. 

- Temizlik İşleri Müdürlüğü Yönetmeliğinin revize edilmesinin görüşüldüğü 2. Gündem maddesinin Hukuk Komisyonu görüşünde şu ifadelere yer verildi; “Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün yeni gelişmelere göre hazırlanan ilişik 17 maddelik görev ve çalışma yönetmeliği 5393 sayılı belediye kanununun 18/m maddesi uyarınca komisyonumuz tarafından uygun bulunmuştur.” 2. Gündem maddesi de oy birliğiyle meclisten geçti. 

-3.gündem maddesinde görüşülen 2011 yılı feribot ve kedi müşahede tarife ücretinin yeniden tespiti ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu görüşünde şu ifadelere yer verildi; “Komisyonumuz tarafından yapılan inceleme sonucunda 2011 mali yılı içinde sefer yapan Feribotların sefer başına (KDV dahil) ve ısırık vakalarından kedi için günlük müşaade  (KDV hariç) ücretlerinin değiştirilmesi incelenerek komisyonumuz tarafından oy birliği ile uygun bulunmuştur.” Son gündem maddesi de oy birliğiyle meclisten geçti.Silivri Belediye Meclisi, bir aylık bir tatilin ardından Ağustos Ayında oturumlarına devam edecek.