İHH, yeni adresinde hizmete açıldı

Emniyet Müdürlüğü binasının 4.katında hizmet verecek olan İHH İnsani Yardım Vakfı Silivri Şubesi'nin açılışı gerçekleşti.

İHH, yeni adresinde hizmete açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İHH Silivri Şubesi'nin yeni binasının açılışı gerçekleşti. Emniyet Müdürlüğü’nün 4.katında (Marmara Plaza) bulunan yeni binanın açılışına Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, SİAD Başkanı Hakan Kocabaş, Sivil İnisiyatif Platformu başkanı Yetgin Çavdar, Saadet Partisi ilçe Başkanı Mahmut Hamdemirci, Silivri Müftüsü İdris Çatmakaş ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış programında konuşan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ‘’ Daha önce Mikail kardeşim gönüllü olarak bir çatı altında bu faaliyetini sürdürdü. Biz birçok yardımı birlikte toparlamaya çalıştık. Ben Belediye’nin yardım gönderilmesinde birçok organizasyonda gerek lojistik desteğinde gerek yardımın toplanmasında yaklaşık 9 yıldır beraber yapıyoruz. Bize bizden başka bu topraklarda dost yok ona inan ona inanacağız, ona güveneceğiz. KIZILAY var, derneklerimiz var yetmiyor, sadece devletten beklemek yeterli değil. İHH ile birlikte çalıştık, eksikleri bulduk, dayanışma zamanı, birlik zamanı. Seven göz kusur görmez, severek yapacağız, inanacağız, kimse kimseyle yarışmasın kimse kimsenin içini bilmez. Herkesin vicdanına inanırım. O yüzden bu yardımlaşmada gün geçmez ki özellikle bu yardımlaşmalarda bırakacağız herkesi biz olacağız.  Hayırlı uğurlu Olsun inşallah Allah daha büyük hayırları yapmayı da nasip etsin. Tebrik ediyorum devamını bekliyorum. ’ifadelerini kullandı

Açılış programında konuşan diğer bir isim AK Parti Silivri İlçe Başkanı oldu. Kutlu “Müslüman olmanın en temel en basit kavramı iyilik yapmak, akrabaya yardım etmek, iyi insan olmak bizlerde bunu başardığımız müddetçe inşallah İslam coğrafyası her zaman dik olacaktır, diri olacaktır”dedi.

Program yapılan duanın ardından sona erdi.