Işıklar Avukatların gününü kutladı

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle Silivri Baro Temsilciliği'ne ziyarette bulunarak, Silivrili avukatların günlerini kutladı.

Işıklar Avukatların gününü kutladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivrili Avukatları 5 Nisan Avukatlar Günü’nde bu yıl da yalnız bırakmadı. Silivri Baro Temsilciliği’ni ziyaret eden Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, tüm avukatların gününü kutlayarak: “Hukukun adalete uygun olarak tecelli etmesinde çok önemli bir misyon üstlenen avukatlarımızın gününü kutluyorum” dedi. Baro Temsilcileri Avukat Sultan Aşkın, Avukat Demir Ali Çetingöz, Avukat Nezahat Nilay Öndül’e çiçek takdim eden, Başkan Işıklar ayrıca tüm avukatlara Nutuk kitabı hediye etti. Başkan Işıklar’a ziyaretinde CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil ve İlçe Yöneticileri, Belediye Hukuk İşleri Müdürlüğü Avukatı Müjde Demirkol Yağcıoğlu ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Duygu Kartal eşlik etti.

Cumhuriyet Başsavcısına ziyaret

Silivri Baro Temsilciliği’nde avukatların gününü kutlayan Başkan Işıklar, daha sonra Silivri Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gümüş’ü makamında ziyaret etti. Gümüş’e çiçek takdim eden Başkan Işıklar, Avukatlar Günü’nü kutladı.