Işıklar Çengillilerin Kete Şöleni’ne Katıldı

Kars Kağızman Çengilli Köyü Dayanışma Derneği’nin Kete Şöleni’ne katılan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a, derneğe katkıları nedeniyle teşekkür plaketi takdim edildi.

Işıklar Çengillilerin Kete Şöleni’ne Katıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP Silivri ilçe Başkanı Hüseyin Şahin ve CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Süheyl Kırkıcı ile birlikte Kars İli Kağızman İlçesi Çengilli Köyü Dayanışma Derneği’nin Kete Şöleni’ne katıldı. Dernek Başkanı Mehmet Siyah ve Yönetimi tarafından karşılanan Başkan Işıklar’a, derneğe katkıları için teşekkür plaketi takdim edildi. Gerçekleşen kete şöleninde konuşma yapan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Dernekler örf ve adetlerimizi, gelenek ve göreneklerimizi yaşatan çok değerli oluşumlardır. Silivri 81 vilayetin oluşturduğu güzel bir mozaik. İlçemizde Türkiye’nin küçük bir oluşumunu görüyoruz. Bugün burada sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu güzel birlikteliğe emeği geçenleri kutluyorum. Güzel yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımız bu dernekler sayesinde, kendi memleketlerinin güzelliklerinin farkına varıyorlar. Bugün burada olmaktan keyif aldım, hepinize iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

Kars Kağızman Çengilli Köyü Dayanışma Derneği’nin düzenlediği etkinlikte, Silivri Belediye Başkanı Işıklar’a, kete ve derneğin çalışmalarını anlatan dergi hediye edildi.