Işıklar: Dijigtürk Aboneliğimi İptal Ediyorum

Dijitürk'ün, 7 kanalı platformdan çıkarmasına bir tepki de Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'dan geldi.

Işıklar: Dijigtürk Aboneliğimi İptal Ediyorum
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dijitürk’ün, 7 kanalı platformdan çıkarmasına bir tepki de Silivri Belediye Başkanı ÖzcanIşıklar’dan geldi. Işıklar, “İlk fırsatta da ben de bu uygulamayı protesto için Dijitürk’ü iptal ediyorum. Zaten birçok hemşehrimizin bunu yapacağına inancım tam.” dedi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, kararı kınayarak Dijitürk aboneliğini iptal edeceğini söyledi. Işıklar, “Türkiye’de basın özgürlüğünün, ifade özgürlüğünün, Türkiyedemokrasisinin yara aldığı bir gün bence. Dijitürk platformundan 7 tane kanalın çıkarılmasını Türkiye basın özgürlüğüne, demokrasisine saplanmış bir hançer olarak görüyorum. Bu bizim demokrasimize yapılmış en büyük darbelerden bir tanesidir. “ şeklinde konuştu. 

Seçimlere kısa bir süre kala böyle bir uygulamaya gidilmesini eleştiren Işıklar, “Bu, seçimlerin güvenliğinin, seçimlerin açık, saydam bir yarışma olmaktan çıktığının bir göstergesi. Bir baskı unsuru kurularak, toplumu teslim almaya dönük bir çaba olduğunun ifadesidir.İlk fırsatta da ben de bu uygulamayı protesto için Dijitürk’ü iptal ediyorum. Zaten birçok hemşehrimizin bunu yapacağına inancım tam.” ifadelerini kullandı.