Işıklar Muhtarları Dinledi

Başkan Işıklar yapılacak çalışmalar hakkında talep ve önerileri, mahallelerin eksiklerini dinlemek üzere muhtarlarla bir araya geldi.

Işıklar Muhtarları Dinledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Alipaşa Düğün ve Toplantı Salonu’nda Silivrili muhtarlarla bir araya geldi. Gerçekleşen kahvaltılı toplantıda muhtarların hizmetlere ilişkin talep ve önerilerini dinleyen Başkan Işıklar, şöyle konuştu: “Belediye ne demek? Belediyecilik ne demek? Bu dönem daha da iyi anladım. Beton demir işi değil belediyecilik. Şehri mafyalaştırmaya, yaşanmaz hale getirmeye çalışanlara karşı, topraklarımızın beton ve demirden daha değerli olduğunu biliyoruz. Bu kadar iç içe geçmiş, sorunlarına hâkim olan nadir ilçelerden biriyiz. Çok güzel bir ahenk kurduk ve devam ettireceğiz. Tüm mahallelerimizin ihtiyaç ve verilerine tek tek hâkimiz. Nasıl büyüyeceğiz bunu biliyoruz. Kaynaklarımız sınırlı ama elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Bu sene büyük oranda yol düzenlemeleri yapacağız. Planlamamızın büyük bir bölümünü buna ayırdık. Sizin önerileriniz bizim için çok önemli. Sizlerin fikrini alarak ortak bir yıllık plan hazırladıktan sonra her yıl olduğu gibi Mahalle Konseylerimiz ile vatandaşlarımızın karşısına çıkacağız. Yaptıklarımızı anlatarak, planlanan çalışmalar hakkında görüş ve öneri isteyeceğiz. Silivri iki ucu 55 km olan, sokak sayısı İstanbul’un merkez belediyelerinden 10 kat fazla olan bir ilçe. Burayı korumak konusunda gösterdiğiniz hassasiyete, birlikte çalışma konusunda gösterdiğiniz anlayış ve uyum için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

MUHTARLAR MAHALLELERDEKİ EKSİKLERİ SIRALADI

Işıklar’ın konuşmasının ardından tek tek söz alan muhtarlar, mahallelerindeki eksikleri ve talepleri dile getirdi. Tüm istekleri tek tek not alan Işıklar, yapılacak çalışmaların bu talepler doğrultusunda şekilleneceğini belirtti.