Işıklar: Tek Amacımız Silivri'mize Hizmet Etmek

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ilçe protokolünün biraraya geldiği ve Eser Diamond Hotel'in ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Burada konuşan Işıklar, 'Böylesine güzel bir hoşgörü ortamında hepimizin tek amacı Silivri'mize hizmet etmek' dedi.

Işıklar: Tek Amacımız Silivri'mize Hizmet Etmek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ilçe protokolünün biraraya geldiği ve Eser Diamond Hotel’in ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Burada konuşan Işıklar, “Böylesine güzel bir hoşgörü ortamında hepimizin tek amacı Silivri’mize hizmet etmek” dedi.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Eser Diamond Hotel’in ev sahipliğinde düzenlenen ve ilçe protokolünü buluşturan iftar yemeğine katıldı. Yemek de İlçe Kaymakamı Salih Keser, oda başkanları, siyasi parti temsilcileri, Silivri Belediyesi Meclis Üyeleri, protokol mensupları ve Silivri Belediyesi Birim Müdürleri de yer aldı. Burada konuşan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, “Ramazan’ın en güzel yanlarından bir tanesi de bizlerin aynı sofrayı paylaşmasını sağlamak. Buradaki bu hoşgörü ortamında hepimizin tek amacı Silivri’mize hizmet etmek” dedi. İlçe Kaymakamı Salih Keser de konuşmasında, dostluk duygularının hâkim olması temennisinde bulundu.

IŞIKLAR: YAŞANAN OLAYLAR İÇİMİZİ ACITIYOR

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, katıldığı iftar yemeğindeki konuşmasında şunları kaydetti: “Raman ayının işte böyle güzellikleri var. Birarada aynı sofrayı paylaşabilmenin mutluluğunu yaşatıyor bizlere. Tutulan oruçlar, edilen dualarla bizleri biz yapan değerleri, kutsiyeti yaşıyoruz. Tüm bunların yanında özellikle komşu ülkelerimizde içimizi acıtan olalar cereyan etmekte ve bizleri derinden yaralamakta. Onlarında inşallah sıkıntıları sona erer yoları açık olur.”