Işıklar Yöre Dernekleri Pikniklerine Katıldı

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ilçemizde faaliyet gösteren yöre derneklerinin gerçekleştirdiği piknik ve organizasyonlara katılarak hemşerileri ile buluşuyor.

Işıklar Yöre Dernekleri Pikniklerine Katıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, hafta sonu gerçekleşen yöre derneklerinin pikniklerine katılarak hemşerileriyle bir araya geldi. Derneklerin birleştirici bir unsur olduğunu her fırsatta dile getiren Başkan Işıklar’a gerçekleştirdiği ziyaretlerinde CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri de eşlik etti.

KARSLILARIN KETE ŞÖLENİ’NE KATILDI

Başkan Işıklar, Kars Kağızman Çengilli Köyü Derneği’nin Ortaköy Millet Bahçe Piknik Alanı’nda düzenlediği Kete Şöleni’ne katıldı. Başkan Işıklar: “Bizleri büyük bir aile yapan en önemli unsurlardan biri olan yöre dernekleriyle birlikte yaşayacağız” sözleriyle yöre derneklerinin önemini vurgulayarak birlik mesajları verdi. Dernek Yöneticileri katılımları için Başkan Işıklar’a plaket takdim etti.

ORDULULAR İLE PİKNİK YAPTI

Işıklar, Silivri Ordulular Derneği’nin Büyükçavuşlu Mahallesi Kocaçayır Mevkiinde düzenlediği piknik organizasyonuna da katıldı. Ordulu hemşerileriyle bir araya gelerek sohbet eden Başkan Işıklar, dernekleşmenin önemine dikkat çekti.