Işıklara çarpıp kaçtılar

Silivri Piri Mehmet Paşa Mahallesi İnönü Caddesi'nde bulunan sinyalizasyon direğine bir kamyonet çarptı. Çevre sakinlerince polise haber verilirken, sinyalizasyon lambaları BEDAŞ ekipleri kontrolünde değiştirildi.

Işıklara çarpıp kaçtılar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri İnönü Caddesi'nde yeni açılan bir işletmenin tadilat çalışmaları sırasında meydana gelen ufak çapta bir kaza, yetkililere büyük uğraş sarfettirdi. Geri çıkarken farkında olmadan trafik ışıklarına çarpan bir kamyonet, hızlıca bölgeden uzaklaştı.

Vatandaşlar olayı şu şekilde anlattı: “Caddenin hemen yanında yeni açılmak üzere olan bir cafe var. Bir camcı kamyoneti oraya girdi ve geri geri gelerek trafik ışığının direğine çarptı. Ardından sürücü yetkililere veya bir başkasına durup haber vermek yerine, hiçbir şey yokmuş gibi yoluna devam etti ve bölgeden ayrıldı. Ardından polis ekipleri olay yerine geldi ve trafiği kapattıktan sonra BEDAŞ yetkilileri ışığı söküp gittiler."

Bu kaza nedeniyle olası devrilme tehlikesi karşısında önlem almak isteyen yetkililer, BEDAŞ görevlilerinin kontrolünde direği söktü. Bu sırada trafik akışı durduruldu.