Işıklar'dan Eğitimcilere Özel Hediye

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Öğretmenler Günü nedeniyle her yıl olduğu gibi bu yıl da ilçede bulunan okulları ziyaret ederek öğretmenlere kişiye özel hazırlattığı defter ve kalem setini hediye etti.

Işıklar'dan Eğitimcilere Özel Hediye
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Her yıl olduğu gibi bu yıl da 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçe genelindeki tüm öğretmenlere hediyeler hazırlatan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, eğitim kurumlarını ziyaret ederek hediyelerini takdim etti. Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay ve Şube Müdürlerini de ziyaret eden Başkan Işıklar, tüm eğitimcilerin günlerini kutladı. Üzerinde kendi isimlerinin yer aldığı defter ve kalem setini alan öğretmenler, Işıklar’a teşekkür etti.   

ÖĞRETMENLERİN GÜNÜNÜ KUTLADI

İlçede bulunan okulları ziyaret ederek öğretmenlerle sohbet eden Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, eğitime yönelik çalışmalar ve belediye faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Başkan Işıklar: “Yarınlarımıza ışık tutan; aydınlık, çağdaş, vatanına, milletine, bayrağına ve Atasına bağlı nesiller yetiştiren tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyorum” dedi.