Işıklar'dan müjde "Güvenli parklar, huzurlu aileler"

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın talimatı ile ilçe genelinde 225 çocuk parkımıza 'Güvenli parklar, huzurlu aileler' projesi kapsamında kameralı güvenlik sistemi kurulması çalışmaları başladı.

Işıklar'dan müjde &quotGüvenli parklar, huzurlu aileler"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye'yi sarsan kayıp çocuk vakaları üzerine toplumda ayrıca öne çıkan hassasiyet Silivri Belediyesini harekete geçirdi. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın talimatı ile ilçemiz genelinde bulunan 225 çocuk parkına 24 saat aralıksız çalışacak olan kameralı güvenlik sistemi kuruluyor.

Çocuk paklarına yönelik başlattıkları “Güvenli parklar, huzurlu aileler” projesi hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan Bey, “Çocuklarını koruyamayan bir toplum, geleceğine sahip çıkamayandır da aynı zamanda. Çok şükür Silivri'de bu tarz olaylar yaşamadık ama çocuklarımızın güvenliği konusunda her hangi bir açığa mahal bırakmamak adına söz konusu güvenlik projemizi hayata geçiriyoruz. Çalışmaların başladığını ailelerimize ve çocuklarımıza müjdelemek istiyorum. Bazı parklarda elektrik, kimilerinde de internet ile ilgili eksiklikler var, alt yapı hazırlıkları ivedilikle gerçekleştirilerek, sistemin kuruluşunu tamamlayacağız. Kötü bir olay meydana geldikten sonra çözüm için uğraşmak yerine ortaya çıkmasına yol açacak eksiklikleri gidermek, gerekli tedbirleri önceden alma sorumluluğuyla hareket ediyoruz. Silivri, İstanbul'un asayiş bakımından en sorunsuz ve güvenilir ilçesi. Bu özelliğimizi şeref madalyası gibi göğsümüzde taşıyor, Silivri'de huzurlu yaşamı gelecek nesillerimize miras olarak bırakmak istiyoruz” dedi.

Başkan Işıklar, projenin tanıtımını önümüzdeki günlerde basın toplantısıyla gerçekleştirecek.

Hürhaber