Işıklar'ı 'Doktor' ilan ettiler

Her geçen gün farklı yöntemlerle insanları kandırmada sınır tanımayan dolandırıcılar Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ı 'Operatör Doktor' ilan etti.

Işıklar'ı 'Doktor' ilan ettiler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sınır tanımayan dolandırıcılar, Silivri Belediyesi Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi'ni kullanıp, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı da doktor olarak gösterdi. Ürünlerini satmak için TÜRAM'da çekilen fotoları göstererek Silivri Belediye Başkanı Özcan Işılar'ı Emekli Doktor Op. Dr. Murat Gökçağ gibi gösterip bahçesinde yetiştirdiği sigarayı bıraktıran pastil üretti diye paylaşım yaptıkları ortaya çıktı.

BAŞKAN IŞIKLAR VATANDAŞLARI UYARDI

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın fotoğrafını da kullanarak Op. Dr. Murat Gökçağ'mış gibi röportaj yayınlayan dolandırıcıların foyasını yine Başkan Işıklar ortaya çıkardı. Konuyla ilgili kendi sosyal medya hesabından kısa bir açıklamada bulunan başkan Başkan Işıklar; “  İnsanların umutlarıyla oynamayı kendisine yol edinmiş dolandırıcılar, artık yeni bir yol izliyorlar. TÜRAM'da çekilen fotoğraflarımı kullanan ve beni bir hekim olarak tanıtan www.dumanasonverdernegi.com adındaki İnternet sitesi, bu şekilde halkımızı dolandırarak, umut tacirliği yapmayı hedeflemektedir. Kesinlikle itibar etmeyiniz” diyerek vatandaşları uyardı.