'Islah'tan kastınız bu muydu?'

İBB tarafından başlatılan ıslah çalışmaları kapsamında ele alınan Boğluca Deresi kafalarda soru işaretleri bırakıyor. Derenin kuzey bölümünde gerçekleşen çalışmalardan sahil bölümünde eser yok. Vatandaş soruyor: 'Islah dediğiniz bu mudur?'

'Islah'tan kastınız bu muydu?'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İBB tarafından başlatılan ıslah çalışmaları kapsamında ele alınan Boğluca Deresi kafalarda soru işaretleri bırakıyor. Derenin kuzey bölümünde gerçekleşen çalışmalardan sahil bölümünde eser yok. Vatandaş soruyor: "Islah dediğiniz bu muydu?"

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Boğluca Deresi ıslah çalışmaları kafalarda bıraktığı soru işaretleriyle birlikte kontak kapattı. Derenin, ilçenin kuzey bölümünde yer alan kesitinde gerçekleşen çalışmalar ile sahil bölümüne denk gelen kısmındaki görüntüsü arasında dağlar var. Seçim öncesi vaatleri arasında yerini alan Boğluca Deresi, seçimin ardından bu unvanını hak etmiş görünüyor.

Dere üzerindeki çalışmaların sahil bölümünde yer alan kolunda yapılanlar bir köprü ve E-5 altından geçen kanalların iyileştirilmesinden ibaret. Kuzey bölümünde dere yatağına yapılan iyileştirme çalışmalarının hiç birine güney bölümünde rastlamak mümkün değil. 

Hal böyleyken, Silivrili vatandaşlarında en çok cevabını merak ettikleri soruların başında da "ıslahtan kastınız bu muydu?" oluyor.