İzciler kamp ateşini yaktı

Silivri Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile Silivri Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa organize ettiği, ilçe protokolün ve minik izcilerin de katıldığı Lider Çocuk Tarım Kampında 'İftar ve ateş gecesi 'düzenlendi.

İzciler kamp ateşini yaktı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Büyük Sinekli Mahallesi İzci evi bahçesinde organize edilen "Lider Çocuk Tarım Kampı" programı dün gerçekleştirildi.

İzciler kamp ateşini yaktı

Silivri Büyük Sinekli mahallesinde düzenlenen “Ateş Gecesi” ne Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Has, AK Parti ilçe Başkanı Mutlu Bozoğlu ve AK partili yöneticileri, Belediye Meclis üyeleri, millî Eğitim Şube Müdürü Alpay Yavuz, mahalle muhtarları, STK ve Oda Başkanları, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı.

İzciler kamp ateşini yaktı

İftar programının da gerçekleştirildiği gecede hoş geldiniz konuşması yapan İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık müdürü Kemal Benli “Kampa katılan çocuklarımızı yürekten tebrik ediyorum. Kampa katılan öğrencilerimiz sofrasına gelen ürünün nasıl bir aşamalardan geçerek geldiğini bizzat görerek öğreniyorlar. İsraf edilen her türlü nimet ülkemizin boşa heba edilen servetidir ”dedi.

İzciler kamp ateşini yaktı

KAMP ATEŞİ YAKILDI

Yapılan konuşmaların ardından kamp liderleri düzenlenen alanda kamp ateşini yaktı. Kampa katılan izciler de ateş etrafında toplanarak hazırladıkları gösterileri katılımcılara sergilediler.

Program sonunda etkinliğe katılım gösteren izcilere çeşitli hediyeler takdim edildi.