Jasmine Restaurant’ın yeni markası

Sektörün iddialı isimleri arasında yer alan Yasemin & Serkan İçer çiftinin Silivrililere sundukları yeni mekânları Bura Et Lokantası’nın açılış kurdelesini Kaymakam A.Mesut Demirkol ve Belediye Başkanı Özcan Işıklar birlikte kestiler.

Jasmine Restaurant’ın yeni markası
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Sunflowers Jasmine Restaurant ile Silivri’de sembolleşmiş bir markanın sahibi olan Yasemin & Serkan İçer çifti, yeni mekânları Bura Et Lokantası’nın açılışını dün gerçekleştirdiler. Açılış kurdelesini Silivri Kaymakamı A.Mesut Demirkol ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar birlikte kestiler. Protokol mensupları, davetliler ve dostları bu önemli günlerinde Yasemin & Serkan İçer çiftini yalnız bırakmadılar. Bura Et Lokantası E-5 Karayolu Shell Benzinlik yanında Jasmine Restaurant klasiklerine eklediği yeni lezzetlerle hizmet vermeye başladı. 

Bura Et Lokantası’nda, sevdiklerinizle ve ailenizle birlikte pazar sabahlarının tadını çıkarmanız için her şey düşünülmüş. Açık büfe sabah kahvaltısı ve siz kahvaltınızı ederken çocuklarınızın oynayacağı oyun alanlarıyla pazar sabahlarının vazgeçilmez adreslerinden biri. 

Bura Et Lokantası’nın bahçesinde, damak tadına düşkün misafirler için taş fırında düşünülmüş. Özellikle taş fırında yapılan pide, lahmacun ve kebap çeşitleriyle sektördeki iddiasını ortaya koyan bir doğa bahçesi. 

Bura Et Lokantası, yenilenen yüzü ve güler yüzlü hizmet anlayışıyla, yıldızların altında şarabınızı yudumlamak içinde kaçırılmayacak mekânlar arasında.  Özellikle geniş şarap kavıyla, her damağa hitap etme noktasında, günün stresini atmak isteyenler içinde vazgeçilmez bir ortam sunmakta.

Bura Et LOkanytası’nda, Jasmine Restaurant’a özel lezzetlerde unutulmamış.  Özellikle ciğerin yanına serpiştirilen farklı lezzetlerle,  yeni bir Jasmine Restaurant markası oluşturulmuş durumda. Kısaca Jasmine lezzetlerine eklenen yeni lezzet yelpazesiyle müdavimlerin damak tadı göz önüne alınmış.

İşletmede ayrıca nişan, sünnet ve düğün organizasyonları içinde mekânlar oluşturulmuş. Lokantanın üst katındaki kapalı salon, ilerleyen günlerde toplu programlarda da kullanılmak üzere düzenlenmekte.  Eylül- Ekim gibi hizmete sokulması planlanıyor. 

Yaklaşmakta olan Ramazan Ay’ı boyunca verilecek olan iftar yemekleri içinde tüm imkanlara sahip olan Bura Et Lokantası’nda toplu yemek rezervasyonları da yapılmakta.