KAGİD'den Emekçi Kadınlar Günü etkinliği

7 Mart 2018 Çarşamba akşamı Jasmine Restaurant'ta gerçekleştirilen toplantıda Silivri Girişimci Kadınlar Derneği Gülgün Narinç Başkanlığında bir kez daha kadınların toplumsal sorunlarına ışık tutarak hak ettikleri koşullarda yaşamlarını sürdürmelerinin önemine işaret ettiler.

KAGİD'den Emekçi Kadınlar Günü etkinliği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Kadın Girişimciler Derneği 8 Mart programlarına kadın sorunlarına dikkat çekerek devam etti. Genel Sekreter Gizem Özkanlı Çellikol’un sunduğu programa Dernek yönetimi ve üyelerinin yanı sıra AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ülkenur Büke, CHP Kadın Kolları Başkanı Elif Yılmazer, MHP Kadın Kolları Başkanı Sema Arcan, İYİ Parti Yönetim Kurulu Üyesi Yeşim Selimoğlu, Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Esin Yalçıntaş, Danışma Meclisi Başkanı Esma Işıklar, geçmiş dönem Silivri Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol’un eşi Güneş Demirkol da katılanlar arasındaydı.

Toplantı Dernek Başkanı Gülgün Narinç’in günün anlam ve önemini ifade eden açılış konuşmasıyla başladı.

Programda geçmiş dönem Başkanı Aynur Süleymanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri İlknur Sönmez ile Bahar Acay’a birer teşekkür plaketi takdim edildi. Derya Demirdağ Alkan ve Yeşim Eroğlu Göçer’in teşekkür plaketleri programa mazeretleri dolayısıyla iştirak edemedikleri için daha sonra iletilecek.

KAGİD’in geleneksel hale getirdiği Yılın Emekçi Kadın Ödülünü bu yıl Büyük Kılıçlı’da çiftlik kuran Aysun Subaşı alırken, Yılın Girişimci İş Kadını ödülüne de Aynur Süleymanoğlu layık görüldü.

Programda derneğin iki yeni üyesi Elif Özvarnalı ve Esra Yavuz’a da üyelik belgeleri ile rozetleri takdim edildi.

Gece dernek Kültür Sosyal Faaliyetler Komisyonu üyeleri Aysun Akçay, Yasemin İçer, Nazan Öztürk’ün Başkanları Öznur Kırkıcı’nın öncülüğünde hazırladıkları kadın sorunlarına ışık kutan teatral gösteri ile devam etti.

Komisyon üyelerinin gösterilerine Müzik Öğretmeni Başak İnanç Hanım ve İlhan İnanç Bey ile öğrencilerinden oluşan orkestra da gecenin anlam ve önemine hitap eden şarkılarıyla eşlik ettiler.