Kavaklı Ortaköy' e de İETT Seferleri Başladı

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Kavaklı ve Ortaköy Mahalle sakinlerinin talebi üzerine harekete geçerek, vatandaşlara verdiği sözü yerine getirdi. Kavaklı Mahallesinde düzenlenen törenle Kavaklı-Ortaköy ve Selimpaşa Emlak Konutları İETT seferlerinin ilki kurban kesilerek dualarla yapıldı.

Kavaklı Ortaköy' e de İETT Seferleri Başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kavaklı, Ortaköy ve Emlak Konutları ilk seferini, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu bizzat İETT otobüsün direksiyonuna geçerek kendisi yaptı.

SÖZÜMÜZÜ TUTMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ

AK Parti Silivri İlçe Yönetim Kurlu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Ortaköy ve Kavaklı muhtarları, mahalle başkanları esnaf ve vatandaşlarında katıldığı ilk sefer töreninde konuşan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, “Kavaklı, Ortaköy ve Selimpaşa Emlak Konutları üzerinden Tüyap’a gidecek olan İETT otobüs seferlerimizin ilkini bugün gerçekleştiriyoruz.  İlçe teşkilatı olarak bu mahallelerimize yaptığımız ziyaretlerde mahalle sakinlerimizin İETT otobüs seferi talebi olmuştu. Bizlerde bu haklı talebi yerine getirmek adına yaptığımız görüşmeler sonuç verdi. Bugün bu hizmetin ilk seferini düzenlemenin haklı gururunu ve sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu hizmet talebimizin yerine getirilmesini sağlayan başta İBB Başkanımız Mevlüt Uysal beyefendi olmak üzere, İETT Genel Müdürlüğümüze, Ulaşım Daire Başkanlığımıza ve İETT Silivri Bölge Amirimiz Necip Çiçek beyefendiye ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.

SİLİVRİ HALKI SİLİVRİ’YE KİMİN HİZMET GETİREBİLECEĞİNİ BİLİYOR

Silivri halkı artık Silivri’ye kimin hizmet ettiğini, kimin hizmet getirebileceğini biliyor. Bu sebeple hizmeti AK Parti’den bekliyor ve istiyorlar. Bizlerde Silivri’ye hizmet getirmeye, hizmet etmeye devam edeceğiz. Birilerinin hayalini dahi kuramadığı hizmetlerin AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı, yönetimi, meclis üyeleri, kadın ve gençlik kollarının muazzam çalışması üzerine Silivri’ye nasıl geldiğini hepimiz biliyoruz. Kavaklı ve Ortaköy uzun yıllardan beri verilen sözlerin yerine getirilmemesinden dolayı çok hizmetsizlik çekmişti. Hizmet aşkı ile görev yapan AK Parti ile hizmet geleceğinin insanlar artık farkında.  Şu anda görmüş olduğunuz otobüsle, etrafımızdan geçen ilaçlama aracı ile ve daha birçok hizmetle biz buradayız. Ama maalesef Silivri Belediyesinin herhangi bir şeyini burada göremiyoruz. Çünkü unutulmuş. Artık buralarda hizmet etmek değil, boş lafla boş lakırdı ile iş yapmanın derdindeler. Bir boş laflarla değil, yaptıklarımızın, yapacaklarımızın teminatıdır diyerek hareket ediyoruz.

HİZMETLERİMİZ BUNLARLA SINIRLI KALMAYACAK

Silivri’mize, Kavaklı’mıza, Ortaköy’ümüzü yapacağımız hizmetler sadece bunlarla sınırlı değil. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Keşke Silivri bu mantıkla bu düşünce ile yönetilebilse ve halk gerçekten belediyeden hizmet alabilse. AK Parti olarak bizler hizmet için buradayız. Bu getirdiğimiz hizmetlerde tamamen Silivri halkı için. Silivri’ye hizmet aşkıyla yanıp tutuşan AK Parti Silivri teşkilatı var gücüyle Silivri’mize hizmet etmeye devam edecektir. Bu duygularla yeni İETT seferlerimizin Ortaköy, Kavaklı ve Selimpaşa Emlak konutlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyor, başta İBB’miz olmak üzere İETT Genel Müdürlüğümüze ve emeği geçen herkese şahsım ve teşkilatım adına çok teşekkür ediyorum.” dedi.  Başkan Bozoğlu İETT otobüsü önünde kesilen kurban ve duaların ardından İETT Otobüsünün kaptan koltuğuna geçere Kavaklı, Ortaköy, Emlak Konutları ilk seferini bizzat kendisi yaptı.TÜYAP kalkış 05:50-16:00   SİLİVRİ Silivri Mimarsinan 07:25-17:40 hattı Kavaklı, Ortaköy ve Emlak Konutları üzerinden hareket edecek.