Kavala Valisinden Silivri Ziyareti

Yunanistan'ın Kavala Şehri Valisi S.Theodoros Markopoulos, Silivri'ye bayram ziyareti gerçekleştirdi. Vali Markopoylos, Başkan Işıklar ve Kaymakam Bekarlar'ı ziyaret etti.

Kavala Valisinden Silivri Ziyareti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, bayramın ikinci gününde Yunanistan Kavala Valisi S. Theodoros Markopoulos’u makamında ağırladı. İlçeye bayram ziyareti için gelen Vali Markopoulos’un ikili diyalogların güçlenmesi, iki ülkenin dostluk ilişkilerinin gelişmesi amacıyla yaptığı ziyarette Silivri Metropoliti Maksimos ile Yunanistan Tarım Bakanlığından yetkili Sotiris Papadopoulos da Vali’ye eşlik etti. Her iki ülkenin benzer kültürel özellikleri ve geleneklerinin konuşulduğu ziyarette, Başkan Işıklar ilçede ortak miras sayılan tarihi eserlerin korunması ve restorasyon çalışmalarının yapılmasına ilişkin çalışmaları anlattı. Ziyarette karşılıklı hediyeler verildi.
KAYMAKAM BEKARLAR’A ZİYARET
Vali Markopoulos’un öncülüğündeki heyet, Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar’ı da makamında ziyaret etti. Dostluk ve kardeşlik temennilerinin yinelendiği ziyaret, günün anısına çekilen toplu fotoğraf ile sona erdi.