Kocabaş 'Ayırım yapmadık, yapmayacağız da '

Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği (SİAD) bu sabah basın mensuplarıyla bir araya geldi. Park Otel'de düzenlenen kahvaltılı toplantıya SİAD yöneticileri ve bölgede görev yapan basın mensupları katıldı.

Kocabaş 'Ayırım yapmadık, yapmayacağız da '
TAKİP ET Google News ile Takip Et

SİAD Başkanı Hakan Kocabaş, Başkan Yardımcısı Mesut Söylet, Genel Sekreter Adnan Deniz, Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Dertop ve Mehmet Haseski ‘in hazır bulunduğu kahvaltılı toplantı sohbet ortamında sürdü.

Basın mensuplarının sıkıntılarını dinleyen ve çözüm üreteceğini belirten Kocabaş; “Sizlerle birlikte bugün burada olmaktan memnun olduğumu dile getirmek isterim. Bizler SİAD olarak hiçbir zaman basın mensuplarımıza ayrım yapmadık, bundan sonrada yapmayacağız. Bizler her zaman herkese eşit şekilde e-mailleri gönderdik, her zaman eşit mesafede davranıyoruz. Benim duygularıma hislerime karşı gelen insanlar olabilir onlara belki kırılabilirim ama saygımda bir azalma olmaz. Biliyorsunuz Başkanımızın vefatından sonra yönetim değişmedi, aynı yönetimle biz devam ettik, onun görüşleri, onun sistemi ve arkadaşlarında hiçbir değişiklik olmadı ama başkanın değişmesiyle dernekte biraz değişik perspektif olabilir. Herkesin kendi karakteri yansıyabilir. Ben bütün yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte aynı fikirleri taşıyarak bir takım hamleler yaptık. Ne yaptık Silivri SİAD’ın, Silivri’ye olan faydalarını biraz daha arttırmaya çalıştık, bunu elimizden geldiği kadarıyla yapmaya çalıştık. Elimizden geldiğince toplumsal sorunlara çözüm bulmaya çalıştık. Biz Silivri SİAD’ın üyelerinin sorunlarına dernek olarak çalışırken, çevremizi, ülkemizi göz ardı etmememiz gerektiğini düşünüyoruz. Yönetim kurulumuzdan kararların hepsini alırken, oy birliği ile ve sahip çıkarak alıyoruz. Biliyorsunuz, üyelerimiz için çeşitli çalışmalar yaptık, onların menfaatleri için gerçekten belki Türkiye’de ilçe SİAD’ın yapması mümkün olmayan şeyleri yaptık”dedi.

Karşılıklı soru cevap şeklinde devam eden toplantı sonunda SİAD yönetimi, gazetecilerin isimlerine özel hazırlanmış hediyeler takdim edildi.