Koçer ve ekibi sözünü tuttu

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar odası Başkanı Nuray Koçer,2014 yılında yapılan kongrede vermiş olduğu sözü yerine getirip, Odaya ait yarım kalmış hizmet binasını tamamlayarak Silivri Esnafının hizmetine sundu.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Koçer ve ekibi sözünü tuttu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bugün gerçekleştirilen yeni hizmet binasının açılışına Silivri Kaymakamı Faruk Bekârlar, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Hakan Karaaslan, Meclis üyeleri, İstanbul Oda birlik Başkan Vekili Mustafa Uzun, SİAD Başkanı Hakan Kocabaş, Siyasi parti yöneticileri, STK temsilcileri, oda ve dernek Başkanları, Muhtarlar, SİBESO Eski yöneticileri, Denizbank Silivri Şube Müdürü Tayfun Güç, İşadamları, Esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından ev sahibi olarak konuşmasını yapan SİBESO Başkanı Nuray Koçer “Bizleri kırmayarak açılışımızı onurlandırdığınız için hepinize teşekkür ederim.2014 yılında çok güzel bir kongre yaptık, Silivri’nin çok şeyler kaybettiği ifade edilmişti. Silivri çok şanslı, nedenini soracak olursanız Silivri Esnafı sizlerle beraber emin ellerde, Silivri Esnaf odası bundan sonra emin ellerde, binamızda hayırlı işler yapmaya nasip olur inşallah, bu bizim çıraklık dönemimiz daha kalfalık ve ustalık var, hizmetlerimiz bundan sonra devam edecek”dedi. 

İstanbul Oda birlik Başkan Vekili Mustafa Uzun, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve Silivri Kaymakamı Faruk Bekârlar’ın yapmış olduğu konuşmaların ardından Kurban kesildi. SİBESO’nun bugüne kadar gelmesinde katkı sunanlara plaketleri verildi. Daha sonra SİBESO hizmet binasının açılış kurdelesi kesildi.Açılışta misafirlere çeşitli ikramlar sunuldu.