Köpek balığı kanser hastalarına şifa olacak

Şimdiye kadar Marmara Denizi'nde görülen en büyük köpek balığını yakalayan Balıkçı Kenan Balcı, önce sergileyecek sonra kanser hastalarına dağıtacak

Köpek balığı kanser hastalarına şifa olacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Marmara denizi Silivri açıklarında bugüne kadar yakalanan en büyük köpek balığı 20 kişinin zorlu mücadelesi sonucunda araçtan tezgaha konulabildi. Bir süre tezgahta sergilenecek olan köpek balığı daha sonra kanser hastalarına şifa olacak.

Kanser hastalarına iyi gelmesiyle bilinen köpek balığını Balıkçı Kenan adıyla bilinen İstanbul’un tanınmış balıkçılarından Kenan Balcı, ücretsiz dağıtacağını söyledi.

Uzun süredir kanser hastalarının şifa için köpek balığı beklediğini belirten Balıkçı Kenan Balcı; “ Haftalardır kanser hastaları köpek balığı için bekliyorlardır. Bize gelerek köpek balığı soranları çaresiz geri gönderiyorduk. Ancak irtibat telefonlarını alıyorduk. Şimdi köpek balığı bekleyenleri tek tek arayarak dağıtacağız.”

Uzun bir aradan sonra köpek balığı yakalandığı için kanser hastaları adına mutlu olduklarını belirten Balıkçı Kenan Balcı, “Köpek balığı etinden almak isteyen hastalarımızı Beylikdüzü Balıkçı Kenan’a bekliyoruz. Ücretsiz bir şekilde dağıtacağız. Hastalarımızın duası kabul oldu. Çok talep oluyor fakat her zaman bulunmayan bir balık. Devasa büyüklükte bir köpek balığı yakaladık ve pazartesi günü bu balığın dağıtımını yapacağız.”

Balıkçı Kenan Balcı, köpek balığının yanı sıra az yakalanabilen kılıç balığının da meraklılarına ekmek içi ikramda bulunacağını söyledi.

Günlerdir hastası için köpek balığı aradığını belirten Ahmet Kol ise; “Kanser hastası olan yengemiz için köpek balığı arıyorduk. Balıkçı Kenan’da olduğunu söylediler ve buraya geldik. Buradan alıp gideceğiz.” dedi.