Köpek Severler Silivri'de Buluştu

Silivri Belediyesi ile Türkiye Köpek Irkları ve Bilimleri Federasyonu işbirliğiyle 8.'si gerçekleşen Uluslararası Köpek Irk Standartları yarışmasına, 15 ülkeden 600 köpek katıldı.

Köpek Severler Silivri'de Buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi ile Türkiye Köpek Irkları ve Bilimleri Federasyonu işbirliğiyle 8.’si gerçekleşen Uluslararası Köpek Irk Standartları yarışmasına, 15 ülkeden 600 köpek katıldı.

Dünya Köpek Irkları Yarışması 8. kez Silivri’de gerçekleşti. Silivri Belediyesi ile Türkiye Köpek Irkları ve Bilimleri Federasyonu işbirliğiyle gerçekleşen yarışma, 11- 12 Ekim tarihleri arasında Mimarsinan Köprüsü yanında yapıldı. Yerli ve yabancı misafirlerin yoğun katılım gösterdiği yarışmalar, renkli görüntülere sahne oldu. Farklı kategorilerde “Yıldız Köpekler” temasıyla yarışan 15 ülkeden toplam 600 köpek, katılımcılar tarafından büyük ilgiyle izlendi. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, yarışmayı ziyaret ederek yerli ve yabancı konuklara başarılar diledi. Yarışmanın sonunda Kinoloji Federasyonu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ümit Özkanal, düzenlenen programa katkıları nedeniyle Başkan Işıklar’a teşekkür plaketi takdim etti.