Korel Göymen Türam'ı Ziyaret Etti

Profesör Doktor Korel Göymen, Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi'ni ziyaret etti. Başkan Işıklar, Göymen'e tarım merkezli yerel kalkınma modelini anlattı.

Korel Göymen Türam'ı Ziyaret Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul Politikalar Merkezi’nde Kıdemli Uzman ve Sabancı Üniversitesi Sanat ve Sosyal Bilimler Fakültesi’nde Öğretim Üyesi olan Profesör Doktor Korel Göymen, Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi’ni ziyaret etti.
 
GÖYMEN IŞIKLAR’I TEBRİK ETTİ
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’dan merkezin faaliyetleri hakkında bilgi alan Göymen: “Yerel kalkınmanın çok önemli bir örneği burada hayata geçirilmiş. Girişimleriniz, üniversite işbirlikleriniz, sit kavramı ile tarım arazilerini ilişkilendirme çabanız çok önemli. Müthiş bir merkez olmuş. Tarım merkeziniz ile yerel yönetime çok güzel bir örnek veriyorsunuz, tebrik ediyorum” dedi. Profesör Doktor Korel Göymen, Başkan Işıklar ve Ziraat Mühendisi Gözde Göçmen eşliğinde merkezi inceledi.


 
IŞIKLAR: “KOREL GÖYMEN, TÜRKİYE’DE YEREL YÖNETİM KONUSUNDA MİHENK TAŞIDIR”
Göymen’in ziyareti hakkında açıklamada bulunan Başkan Işıklar: “Türkiye’de yerel yönetim konusunda bir mihenk taşı, 80’li yıllarda ortaya koyduğu yönetişim kavramı 2000’li yıllarda global anlamda kabul görmüş hocamız, Profesör Doktor Korel Göymen konuğumuzdu. Kendisi projemizi yerinde inceledi, tavsiyelerini iletti. Yeni üretmiş olduğumuz Silivri Topatan Kavunu Fidelerini almaya gelen Selimpaşalı üreticilerimiz ile birlikte sohbet ettik. Bizlere vakit ayırdığı için kendisine teşekkür ederim” şeklinde konuştu.