Köy Ziyaretleri Devam Ediyor

Köy ziyaretlerinde konuşan Başkan Işıklar 'Yaşadığınız yerde yerel yönetimin insana olan dokunuşunu hissedeceksiniz' dedi.

Köy Ziyaretleri Devam Ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleriyle köy tüzel kişiliği kaldırılarak mahalle statüsüne dönüşen Çeltik, Seymen ve Beyciler’i ziyaret etti. Ziyaretlerinde sevgiyle karşılanan Işıklar, hemşerilerine yerel seçimde verdiği destekler için teşekkür etti. Köylerin mahalle olarak Silivri’ye bağlanmasıyla birlikte muhtarlıkların da Silivri Belediyesi şubesi haline geldiğini ifade eden Işıklar; “Şikâyet, talep ve önerilerinizi belediyeye gelmeden muhtarlıklarımız aracılığı ile bizlere iletebileceksiniz. Köylerimizin temizliğini de, yolunu da, parklarını da biz yapacağız. Yaşadığınız yerde yerel yönetimin insana olan dokunuşunu hissedeceksiniz. Gösterdiğiniz güvene teşekkür ederiz. Sizlere layık olacağımızdan hiç şüpheniz olmasın” dedi.

 

MUHTARLARA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Çeltik Muhtarı Behzat Bayguş, Seymen Muhtarı Sıtkı Akıncı ve Beyciler Muhtarı Yaşar Köse’yi muhtarlık ofislerinde ziyaret ederek hayırlı olsun diyen Işıklar; “Yeni dönem hepimize hayırlı olsun. Muhtarlarımızla et ve tırnak gibi birlikte; açık, saydam, beraberce, el birliği ile sorunlarımızın üstesinden geleceğiz” dedi.