Makam koltuğu Elifnur'un oldu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) açılışının 98. Yılında Milli Eğitim Müdürlüğü makamı bir kez daha çocuklara teslim edildi.İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koltuğuna bu yıl Mimar Sinan İlkokulu 4.sınıf öğrencisi Elifnur Birlik 'e devredildi.

Makam koltuğu Elifnur'un oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” kutlama programı kapsamında gerçekleşen makam ziyaretlerinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koltuğuna Mimar Sinan İlkokulu 4.sınıf öğrencisi Elifnur Birlik oturdu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, il dışında seminerde olduğu için öğrenciyi Şube Müdürü Mehmet Şen karşıladı. Minik ziyaretçiyi kapıda karşılayan Şen, Elifnur’un kendisine verdiği çiçeği kabul ederek teşekkür etti. Elifnur’un 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Makam koltuğu Elifnurun oldu

Koltuğu devralan 4. sınıf öğrencisi Elifnur Birlik, kendisini tanıtıp, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü makamına oturduğu için çok mutlu ve heyecanlı olduğunu belirterek “Yarınların büyükleri olacak olan bizlere bu makamları güvenle teslim ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Türk çocukları olarak, milli ve manevi değerlerini özümsemiş, çağın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donatılmış olarak görevlerimizi yapacağımızdan emin olabilirsiniz.” ifadelerini kullandı.

“Gençlerin ve çocukların zararlı alışkanlıklardan uzak durması için her okula bir spor alanı ve spor malzemeleri gönderilmesi” gerektiğini de vurgulayan Birlik “milli ve manevi değerlerimizi özümsemiş sanatçı yetiştirilebilmesi için yine her okula müzik sınıfı oluşturulması, okul bahçelerine oyun parkları kurulması, İlkokullarda da fen bilimleri laboratuvarı oluşturulması isteğinde bulundu.

Mimar Sinan İlkokulu Okul Müdürü Nazım Dalgıç ve sınıf öğretmeni Özlem Altunbiçer kendilerini kabul edip, öğrencilerinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Şen’e teşekkür ettiler.

Bu güzel ve anlamlı günde misafir etmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şen de günün anısına Elifnur Birlik’e hediye takdim etti.