Mesleğinde 30 yılını dolduranlar unutulmadı

Silivri Devlet Hastanesi, geçtiğimiz günlerde 14 Mart Tıp bayramını çeşitli etkinliklerle kutlayarak, mesleğinde 30 yılını dolduran personele teşekkür belgesi takdim edildi.

Mesleğinde 30 yılını dolduranlar unutulmadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tıp Bayramı sebebiyle geçtiğimiz günlerde tüm hastane çalışanlarına yönelik Başhekimlik tarafından tören düzenlendi.

Program, Kurtuluş mücadelemizden Afrin operasyonuna kadar görevi başında canını veren askerlerimiz ve görevleri başında şehit düşen sağlık çalışanları için saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Silivri Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Fatih Mehmet Velibeyoğlu 14 Mart Tıp Bayramı ile ilgili konuşması gerçekleştirdi.

Hastanedeki gelişim ve değişim süreçleri ile ilgili slayt sunumunun ardından meslekte 30 yılını doldurmuş sağlık çalışanlarına ödül töreni düzenlendi. Hastane çalışanlarından;

Uzm. Dr. Aydın Kayır, Op.Dr. İbrahim Ulusoy, Uzm. Dr. Gülseren Tuncer, Dr. Yusuf Özkırışlab. Tekn. Nizamettin Alan, Ebe Filiz Kaya, Anes. Tekn. Birsen Demir, Anestezi Tekn. Tülin Ateş, Ebe Elif Olgun, Hemşire Şengül Yöntem, Ebe Filiz Kılıç, Hemşire Adile Polat Pekdemir, Hemşire Ayfer Karamolla, Hemşire Aysel Öztürk, Hemşire Havva Öztürk, Hemşire Sevgi Ürkek, Hemşire Oylum Çirli' ye teşekkür belgeleri verildi.