Mimar Sinan-Alipaşa arası asfaltlanıyor

Mimarsinan Mahallesi ile Alipaşa arasındaki yol, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bölge Yol Bakım Müdürlüğü ekiplerince asfaltlanıyor. Alipaşa Muhtarı Metin Gürsu, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililere teşekkür etti.

Mimar Sinan-Alipaşa arası asfaltlanıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Mimarsinan Mahallesi ile Alipaşa arasındaki yol, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bölge Yol Bakım Müdürlüğü ekiplerince asfaltlanıyor.3 gün önce başlanan çalışmalar son hızla devam ederken, asfaltlama çalışmalarının yaklaşık 4/5 gün daha süreceği öğrenildi.

Alipaşa Mahallesi muhtarı Metin Gürsu, çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililere teşekkür etti. Gürsu, SHA’ya yaptığı açıklamada “Geçtiğimiz yıl yaptığımız başvurular sonrasında 2017 yılı programına alındı. Alipaşa ile Silivri arasındaki bu yolun tamamı sıcak asfalt yapılmaktadır. Bu yolun yapımında katkı sağlayan Büyükşehir Belediyesine, ilçe belediyesindeki yol bakım personelinin tümüne teşekkür ediyorum. Bu yolun daha sağlıklı olması için Fener ve diğer köylere yapılan V kanallarının da yapılması durumunda ölümsüz bir yol olacak. Bir sıkıntımız var, iki mezarlığın arasında 150/200 metre gibi bir mesafe var. O kısımda programa alınıp bitirilirse çok iyi olacak. Günde bölgemizden 5/6 cenaze mezarlığa geliyor. Sürekli de orası kullanılıyor, insanlar çamurun içerisinden defin işlemi yapmaya gidiyor. O eksiklikte orada tamamlanırsa bizim için çok daha iyi olacak.Emeği geçen katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum ”dedi.