Muhtar Solmaz 'İSKİ sorunu çözülüyor'

Cumhuriyet Mahallesi muhtarı Nuri Solmaz 'İSKİ ile yaşanan sorunların çözüleceğini ve yakın bir gelecekte mahallemiz altyapı sorunlarını aşmış artık farklı hizmetlerin konuşulacağı, Silivri'nin gözde mahallelerinden biri olacaktır. 'dedi.

Muhtar Solmaz 'İSKİ sorunu çözülüyor'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Mahallesi muhtarı Nuri Solmaz “İSKİ ile yaşanan sorunların çözüleceğini ve yakın bir gelecekte mahallemiz altyapı sorunlarını aşmış artık farklı hizmetlerin konuşulacağı, Silivri’nin gözde mahallelerinden biri olacaktır. “dedi.

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Nuri Solmaz İSKİ ile yaşanan sorunları değerlendiren bir basın açıklaması yaptı. Muhtar Nuri Solmaz, Basın yayın organlarına yazılı olarak gönderdiği mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Şahsım Cumhuriyet Mahallesi muhtarı olarak, mahallenin ileri gelenlerinden oluşan bir grupla Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral aracılığı ve mahallemizden sorumlu meclis üyelerimiz Tuğba Alkaya ve Mustafa Türker ile birlikte, yıllardır çözülemeyen altyapı sorunumuzu konuşmak üzere İSKİ Genel Müdür Yardımcısı Alişan Koyuncu ile görüştük. Yaptığımız görüşmede Alişan Bey, bölge ile ilgili sorunu çok iyi bildiklerini ancak nüfusun yoğunluğu sebebiyle mahallemizde kısa süreli çözümlerin sonuç getirmediğini belirtti. Silivri’de büyük, modern bir biyolojik arıtma tesisi yapımına başlanmıştır. İSKİ Silivri’deki bu projeleri tamamladığında ne Cumhuriyet Mahallesinde ne de Silivri’nin herhangi bir yerinde altyapı sorunları konuşulmayacak. Bu süreçte, mahalle sakinlerinin daha fazla mağduriyet yaşamaması için mahalle içindeki kazı çalışmalarının Mart 2015 tarihinde başlayacağı sözünü de almış bulunuyoruz. Böylece, bu çalışmalarla arıtma tesisi aynı zamanda tamamlanacak, evlerle bağlantısı hemen kurulacaktır. Ve İnşallah mahallemiz altyapı sorunlarını aşmış artık farklı hizmetlerin konuşulacağı, Silivri’nin gözde mahallelerinden biri olacaktır.

Cumhuriyet Mahallesi muhtarı olarak, bu müjdeyi mahalle sakinleriyle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Bu konuda bizleri dinleyen, çözüm mercii İSKİ Genel Müdür Yardımcısı Alişan Koyuncu ile bir araya getiren ve desteğini her zaman hissettiren Silivri Ak Parti İlçe Başkanı Sn. Dilek Demiral’a mahallemizden sorumlu meclis üyelerimiz Sn. Tuğba Alkaya’ya ve Sn. Mustafa Türker’e, şahsım ve mahallem adına teşekkürlerimi sunuyorum”