Muhtarlar Yeni Yerine Kavuştu

Uzun yıllardır elverişsiz, küçük ve kullanışlı olmayan mekânlarda hizmet veren Fatih Mahallesi ve Piri Mehmet Paşa Mahallesi Muhtarları, Başkan Işıklar’ın talimatlarıyla yeni yapılan modern muhtarlıklarına kavuştu.

Muhtarlar Yeni Yerine Kavuştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar bir süre önce, Piri Mehmet Paşa Mahallesi Muhtarı Adnan Ateş ve Fatih Mahallesi Muhtarı Nurettin Sezginer’e verdiği söz üzerine yeni muhtarlık binalarının yapımı için çalışmalar başlatmıştı. Uzun yıllardır küçük ve elverişsiz mekânlarda hizmet vermeye çalışan iki ayrı muhtara, modern ve geniş çalışma alanları oluşturan Başkan Işıklar, muhtarlıkların mobilya ihtiyacını da karşıladı.

Muhtarları yeni yerinde ziyaret eden Başkan Işıklar, bir hafta içinde hizmet vermeye başlayacak olan iki muhtara da hayırlı olsun dileklerini iletti. Çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarının da yapıldığı yeni yerlerini çok beğendiklerini dile getiren muhtarlar; “Uzun yıllardır elverişsiz şartlarda bu işi yürüttük. Şimdi yeşillikler içinde, yeni yerimizde çalışacağız. Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi. Yeni muhtarlık yerinde herkesin gözü olduğunu ifade eden muhtarlar; “Eskiden çalıştığımız yerlere bakarak kimse muhtar olmak istemezdi, bu yeni yer muhtarlık taleplerini de arttıracak” şeklinde konuştu.