Onaylanmaz denilen proje onaylandı!

Silivrispor yönetim kurulunun bin bir zahmetler ve mesailerle hazırladığı Silivri Stadı'nın müthiş projesi için 'onaylanması mümkün değil deniliyordu' Spor Bakanlığı ve İl Spor Müdürlüğü yetkililerince yapılan açıklamalarda projenin onaylandığı ve bu yıl bütçesinden yapılması planlandığı bildirildi.

Onaylanmaz denilen proje onaylandı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivrispor yönetim kurulunun bin bir zahmetler ve mesailerle hazırladığı Silivri Stadı’nın müthiş projesi için “onaylanması mümkün değil deniliyordu” Spor Bakanlığı ve İl Spor Müdürlüğü yetkililerince yapılan açıklamalarda projenin onaylandığı ve bu yıl bütçesinden yapılması planlandığı bildirildi.

 

Silivrispor’un ilçedeki mimar ve mühendislere özel olarak hazırlattığı Silivri Stadı Projesi Spor Bakanlığı tarafından onaylandığı bildirildi. Geçtiğimiz ay içinde Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun, İkinci Başkan Süleyman Gencoğlu ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Sinan Büyükparmaksız ile birlikte İl Spor Müdürü İlhami Koç’u makamında ziyaret ederek sunumunu yaptıkları proje bakanlıkça onandı. Silivrispor Kulübü İkinci Başkanı Süleyman Gencoğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamasında; “Silivrispor olarak bizim sunduğumuz proje İl Spor Müdürlüğü ve ilgili bakanlıkça kabul gördü. Bununla birlikte bakanlık bizden projenin revize edilmesi istendi. Bu revizyonda ise daha önce bizim projemizde fazla olan saha tek olarak kalacak. Bu değişikliğin yapılması ile birlikte kulüp olarak sunduğumuz proje aynen devam edilecek. Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun büyük katkılarıyla Sinan Özkan, Serkan Akbulut’un mimarlığını üstlendiği projenin restoratörlüğünü ise Özdemir Burak Mumcu yapmıştı. Onaylanmanın ardından aynı ekip el ele vererek proje üstündeki değişiklikleri yapıyoruz. Bu planlama ile birlikte tahminimizce projemizin 2014 veya 2015 bütçesi içine gireceğini düşünüyoruz” dedi.