Öpçin 'Örnek bir kooperatifiz'

Silivri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sebahattin Öpçin, bu sabah Özsüt'te düzenlediği basın toplantısıyla, başkanlığı sürecinde yaptığı işleri, kooperatife kazandırdıklarını gazetecilerle paylaştı.

Öpçin 'Örnek bir kooperatifiz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hazırlamış olduğu belgeleri ve mali bilançolarını tek tek açıklayan Öpçin, kooperatif olarak bugüne kadar ortaklarına 26 Trilyona yakın kredi verdiklerini belirterek “Hamdolsun 48 tane kredi kefalet kooperatifi arasından iftihar ediyorum Silivrimle, arkadaşlarımla, yönetimimle, personelimle iftihar ediyorum. Bu rakamlar bu limit hiçbir kredi kefalet kooperatifinde yok İstanbul’da, biz örnek bir kooperatifiz. Bu kadar icraattan sonra diyorlar ki “Başkan artık ihtiyarladı”.Efendim bu iş para işi, bilgi birikim ve tecrübe lazım. Biz hamdolsun bir çıraklık döneminden geçtik, bir kalfalık döneminden geçtik, bir ustalık dönemine geldik. Cenabı Allah bize nasip kısmet ederse bu ustalık dönemimizde inşallah nasip olur bize”dedi

22 yıllık görev süresi içerisinde şımarmadık diyerek sözlerini sürdüren Öpçin “Bu kadar paranın içerisinde hamdolsun insanlara hizmet vermişsek, hakkımızda herhangi bir şaibe yoksa bu bizi mutlu ediyor. Bu mutluluk bize yeter. Bizim lüksümüz yok, hizmetten başka hiçbir düşüncemiz yok. Belediye başkanının yanında kurdele kesmeye gitmem, benim ortağımın bir işi olursa sırtımda Kaymakam’a da götürürüm. Beni ortaklarım hizmet edeyim diye seçti ortaklarım. Ben onlar adına konuşur onlar adına hizmet ederim. Bakıyorum yeni kardeşler Allah selamet versin, genç, saygı duyuyorum ama her yerde onlar kurdele peşinde, bu göreve yeniden talibiz, bizim yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır ”dedi.

 

HABERİN TÜM DETAYLARI VİDEOMUZDA