Oriflame'den Kadınlar Matinesi

1967 yılında kurulan ve 60'ı aşkın ülkede satış danışmanları aracılığıyla doğrudan satış yapan Oriflame, Silivri'de 'Yeni Yıla merhaba matinesi' düzenliyor.

Oriflame'den Kadınlar Matinesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

1967 yılında kUrulan ve 60’ı aşkın ülkede satış danışmanları aracılığıyla doğrudan satış yapan Oriflame, Silivri’de “Yeni Yıla merhaba Kadınlar matinesi” düzenliyor.

13 Aralık Cumartesi günü saat 13.00-16.00 saatleri arasında Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde bulunan Çeşmeli Köşk’te düzenlenecek olan matinede Ürün tanıtımları, ücretsiz cilt bakımları ve çeşitli hediye çekilişleri yapılacak. Ücretsiz olarak düzenlenecek olan etkinliğe tüm bayanların davetli olduğu bildirildi. 

 

ORİFLAME HAKKINDA

1967'de kurulan Oriflame, 60'ı aşkın ülkede doğrudan satış yapan bir güzellik şirketidir. İsveç'in doğadan ilham alan, yenilikçi güzellik ürünlerinden oluşan geniş portföyü, sayıları 3 milyonu aşan, bağımsız Oriflame Danışmanları ile piyasaya sunulur. Yıllık satışı 1.5 milyon € civarındadır. İnsana ve doğaya saygı, Oriflame'in çalışma prensiplerinin temelini oluşturur ve bu şirketin sosyal ve çevre politikalarına da yansımaktadır. Oriflame, Oriflame Vakfı'nın yanı sıra Dünya Çocukluk Vakfı'nın da kurucularındandır ve dünyada çok sayıda hayır kuruluşuna, Türkiye'de ise TEGV'e destekte bulunur. Oriflame, Lüksemburg ve İsviçre'de kurumsal ofisleri olan bir Lüksemburg grup şirketidir. Oriflame Kozmetik, Nasdaq OMX Nordic borsasında işlem görür.