Pehlivandan kapak desteği

Silivri Yeni Mahalle Muhtarı Yavuz Alçi'nin, ihtiyaç sahiplerine akülü tekerlekli sandalye temin etmek için başlattığı mavi kapak toplama kampanyasına Silivrili Güreşçi İsmet Karabulut'tan destek geldi.

Pehlivandan kapak desteği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 son olarak bir çalışma daha başlatmış ve 'Mavi Kapak' toplama kampanyasıyla ihtiyaç sahiplerine akülü araç temin etmek için harekete geçmişti.

Muhtar Yavuz'un, ilçe sakinlerine Facebook'tan yaptığı "Dostlar! 14.07.2014 tarihinden itibaren plastik (mavi) kapakları muhtarlığımızca toplayamaya başlıyoruz. Sevgi Mağazası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği aracılığı ile geri dönüşümünden faydalanarak, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere akülü tekerlekli sandalye ve benzeri gereçlerin ulaştırılmasına sizlerde vesile olun. Geçici toplama noktaları olarak tüm muhtarlıklara bırakılabilir" çağrısına ilk destek Silivrili Güreşçi İsmet Karabulut'tan geldi.

Karabulut, 5 litrelik bidonlara doldurduğu mavi kapakları Muhtar Alçi'ya teslim etti.Alçi, "Pehlivan olmak ayrı, yiğit olmak ayrı. İsmet kardeşim toparlamış getirmiş helal olsun" diyerek Karabulut'a teşekkürlerini iletti. Başarılı güreşçi ise "Çorbada tuz tanesi olabilirsek ne mutlu bize" şeklinde konuşarak desteklerinin devam edeceğini söyledi.