Piri Paşa'dan Bayan Öğretmenlere Jest

Silivri'nin en büyük ve en sosyal okullarından biri olan Piri Mehmet Paşa Okulu Okul Aile Birliği tarafından okulda görev yapan bayan öğretmenlere 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.

Piri Paşa'dan Bayan Öğretmenlere Jest
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Piri Mehmet Paşa Okul Aile Birliği tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla okuldaki bayan öğretmenlere yönelik program düzenlendi. Okul Aile Birliği yöneticileri Emel Ulaşan, Sabriye Tokgöz,  Elif Özvarnalı tarafından düzenlenen program öğretmenler odasında gerçekleşti.

Okul Müdürü Harun Kazancı, "Okulumuz öğretmenleri nezdinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla böyle güzel bir etkinlikte hep beraber bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kadınlarımız, Kurtuluş Savaşından günümüze kadar ülkemizin gelişip büyümesinde yurdumuz için hep önemli noktalarda görev aldılar. Onlara gereken önemi, değeri herkesin vermesi gerektiğine inanıyoruz. Ülkemizdeki bütün kadınların Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum." dedi.


Okul Aile Birliği Başkanı Emel Ulaşan da, "Dünya kadınlar günü kutlamak için öğretmenlerimize küçük bir kutlama programı düzenledik. Her günlerinin böyle geçmesini diliyoruz. Şiddetsiz ve sevgi dolu nice kadınlar günü geçirmelerini diliyorum." diye konuştu.

Okulda görev yapan bayan öğretmenler de kendilerini unutmayan Okul Aile Birliği üyelerine teşekkür etti.