Sahil Düzenleme Çalışmaları Sürüyor

Başkan Işıklar’ın bizzat denetimde bulunduğu, Silivri sahilinde gerçekleştirilen çay bahçeleri düzenlemeleri ve prestijli yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Sahil Düzenleme Çalışmaları Sürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Silivri Belediyesi tarafından ilçe sahilinde başlatılan, modern çay bahçeleri düzenlemesi ile Atatürk Caddesi boyunca uygulanacak estetik ve kent kimliğine uygun yol düzenleme çalışmaları sürüyor. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın yakından takip ederek, bizzat denetlediği çalışmaların Haziran ayının ilk haftalarında tamamlanması hedefleniyor.

 

DENİZ VE YEŞİL İÇ İÇE

Sahil kordon boyundaki çay bahçelerinin bulunduğu alanda başlayan çalışmalar kapsamında, mevcut 3 adet çay bahçesi 6 adete çıkarılacak. Otomatik sulama sisteminin ve sert zemin düzenlemesinin sürdürüldüğü çalışmalar sonlandığında, bölgede aydınlatma çalışması ile peyzaj düzenleme çalışmaları da yapılacak. Çalışmalar sona erdiğinde, Silivrililer yeşilin çoğaldığı, yürüyüş alanlarının daha da fazla olduğu, deniz ve yeşilin iç içe olduğu bir sahile kavuşmuş olacak.

 

PRESTİJLİ YOL DÜZENLEME ÇALIŞMASI

Silivri Park Otel’in önünden, Atatürk Anıtı’na kadar olan caddenin tamamında tretuvarların genişletilerek yaya yürüyüş yolunun arttırılması ile ilgili çalışmalar sürüyor. Asfalt sökümünün sona erdiği Atatürk Caddesi’nde imalat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Fevzi Çakmak Caddesi’nde uygulamanın bir yenisinin yapıldığı Atatürk Caddesi’ndeki çalışmalar tamamlandığında, ilçe sahili modern ve çağdaş bir görünüme kavuşacak.