SAVAİSK'ten 3.İbrahim Şentürk Trap Turnuvası

Silivri Atıcılık ve Avcılık İhtisas Spor Kulübü Derneği (SAVAİSK) geçtiğimiz yıl gerçekleştirmiş olduğu Geleneksel İbrahim Şentürk Trap Turnavası'nı bu yılda devam ettiriyor. 8 Mayıs Pazar günü gerçekleşeceği bildirilen turnuvada bir birinden güzel hediyeler yer alırken atıcılıkta dereceye giren kişileri sürprizler bekliyor.

SAVAİSK'ten 3.İbrahim Şentürk Trap Turnuvası
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sezai Yeşilkurt'un başkanlığını yaptığı Silivri Atıcılık ve Avcılık İhtisas Spor Kulübü Derneği (SAVAİSK) 3. Geleneksel İbrahim Şentürk Trap Turnuvası için kolları sıvadı. Büyük hassasiyet çerçevesinde hazırlanmaya çalışılan organizasyonda ilçedeki avcıların kaynaşması ve dayanışma sağmaları hedeflenirken atıcılar bir yandan eğlenecek bir yandan da rekabet içerisinde olacaklar.
08 Mayıs 2016 Pazar günü Değirmenköy Gölet Yolu Çamlık Mevkii’nde 09.00-19.00 saatleri arasında gün boyu yapılacak olan trap turnuvasında çekiliş ve hediyeler yer alırken turnuvada dereceye girenlere Otomatik Av tüfeği, Altınlar, Havalı tüfekler, Koç, kupa ve çeşitli sürpriz hediyeler verilecek