Selimpaşa-Silivri minibüs hattına iyileştirme

Servisi devam eden üç minibüse Kavaklı, Ortaköy ve Kadıköy'den üç araç daha hat değişikliğiyle ilave edilerek Selimpaşa-Silivri hattında yolcular için ulaşım şoförler için kazanç imkanı iyileştirildi.

Selimpaşa-Silivri minibüs hattına iyileştirme
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şoför ve Otomobilciler Odası Başkanı Recep Akıncı ve Başkan Vekili Aliş Eren, Selimpaşa-Silivri hattına eklenen üç yeni araç ve araç kalkış süresinin 20’den 15 dakikaya indiren uygulamanın müjdesini paylaştı.

Üç yıldır devam eden alt yapı hazırlıklarının ardından geçtiğimiz günler Kavaklı, Ortaköy ve Kadıköy minibüsçülerinden birer aracın Selimpaşa-İstanbul hattına verilerek bu yönde servis yapan araç sayısının altıya çıkartıldığı, araç kalkış süresinin de hafta içinde 20’den 15 dakikaya indirildiğini bildirildi.

Silivri genelinde var olan 32 hat ile 150 minibüsün en sağlıklı şekilde işlemesi için çalışmalarını sürdürdüklerini ve takiplerini gerçekleştirdiklerini belirten Akıncı, “Tabi bu konuda sadece odamızın çabası yeterli değil İBB UKM ve Silivri Belediyesi’nin desteği ile birçok sıkıntının üstesinden geliyoruz ve şoförlerimizin çalışma koşullarını iyileştiriyoruz.  Selimpaşa ve Silivri hattındaki iyileşme sonrasında bölgesel ortak havuz oluşturulması ile ilgili alt yapı çalışmalarımızı da yapıyoruz. Tabi yerel yönetim yetkilileri gibi şoför esnafımızın da sürece destek vermesi gerekiyor. Konuşarak, değerlendirmelerimizi yaparak daha iyi bir ulaşım ve şoför arkadaşlarımız için çalışma şartlarını sağlayacağız” dedi.