Selimpaşa'lı Mübadiller Pita gecesi düzenledi

Büyük Mübadele Derneği üyeleri Selimpaşa'da düzenledikleri " Pita Gecesi"nde gönüllerince eğlendiler.

Selimpaşa'lı Mübadiller Pita gecesi düzenledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Selimpaşa eski Belediye binası nikâh salonunda düzenlenen Pita gecesine Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Çatalca Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Güzel, Silivri Belediyesi Meclis üyeleri Arzu Yalçınkaya, Mustafa Zorlu, Mutlu Bozoğlu, Yazar Gülcan Erdem, SİBESO Başkanı Nuray Koçer, Büyük Mübadele Derneği, mübadiller ve davetliler katıldı.

Büyük Mübadele Derneği Başkanı Nergis Şahin, "Böyle geceler düzenlenerek geleneklerimizi örf adetlerimizi ve kültürümüzü yaşatarak gelecek nesillere taşımayı hedefliyoruz. Bu geceyi düzenlememize öncülük eden Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a Büyük Mübadele Derneği olarak teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Pita gecesinde Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar da kısa bir konuşma yaptı. Konuşmaların ardından Silivri Belediye Başkanı Özcan ışıklar, SİBESO Başkanı Nuray Koçer ve Yazar Gülcan Erdem’e plaket takdim edildi.

Pita gecesine katılanlar, unutulmaya yüz tutmuş adetlerini sergileyerek, Selanik börekleri, pitası, tatlısı,  turşusu, petrosu kapamasından oluşan ikramlarını misafirlerine takdim ettiler.