SHA'dan yeni yıl sürprizi

Silivri Haber Ajansı okurlarına müjde. SHA yeni yıla 2 yeni teşebbüs ile giriyor.

SHA'dan yeni yıl sürprizi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Web TV geliyor

Silivri'nin en çok okunan haber portalı sha.com.tr yeni yıla 2 büyük yenilik ile giriyor. Okurlarımızdan gelen talepler ölçeğinde iki yeni teşebbüsü ile yerel yayıncılıkta yine fark yaratacak olan Silivri Haber Ajansı, sha.com.tr bünyesinde faaliyet gerçekleştirecek olan Web TV, 1 Ocak 2014 tarihinden itibaren yayında olacak. Yusuf Eker'in yönetiminde yayın yapacak olan Web TV'nin teknik altyapısı ve stüdyosu yayına hazır hale getirildi.

 

Yeni yıla yeni projelerle...

4. yılını kutlayan Silivri Haber Ajansı'nın bu iki yeni girişimini değerlendiren SHA Medya İmtiyaz Sahibi Yusuf Eker, "Bölgede yerel habercilikte yeni bir soluk olduğumuzu ve fark yarattığımızı görebiliyoruz. Okurlarımızın takdirlerinden mutluluk duyuyoruz. Silivrililerin sesi olmak, siyasetin yanı sıra sokağında nabzını tutmak en büyük hayalimizdi. Şimdi o kadar büyük bir aile olduk ki, artık okurlarımızın talepleri ölçeğinde yeni atılımlarda gerçekleştirebiliyoruz. Bu kapsamda Silivri için bir ihtiyaç, bir eksiklik olduğunu düşündüğümüz Web TV ve internet radyosunu da faaliyet alanımıza aldık. Umarız bu iki çalışma kolunda da, sha.com.tr'de olduğu gibi başarı gösterebiliriz. Silivrililerin desteği ile sokağın nabzı ve halkın sesi olmaya devam edeceğiz" dedi.

 

Radyo Silivri yayında

Silivri'nin ilk ve tek yerel internet radyosu olan Radyo Silivri deneme yayınlarını tamamladı. Teknik alt yapısı ve stüdyo çalışmaları tamamlanan Radyo Silivri, SHA çatısı altında yayın hayatına başladı. Bölgede seçimin nabzını tutmayı hedefleyen Radyo Silivri, özel konular, özel konuk ve özel yayınlarla Silivri'nin seçimini Silivrililere anlık ve canlı olarak aktaracak. 

RADYO SİLİVRİ İÇİN

WEB TV İÇİN