Silivri Belediyesinden Yapılandırma Uyarısı

Silivri Belediyesi yetkilileri, torba yasa kapsamında 13 Ekim'de başlayan borçları yeniden yapılandırma müracaatlarının 1 Aralık 2014 tarihinde sona ereceğini hatırlatarak, uygulamadan yararlanmak isteyenleri uyardı.

Silivri Belediyesinden Yapılandırma Uyarısı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi yetkilileri, torba yasa kapsamında 13 Ekim’de başlayan borçları yeniden yapılandırma müracaatlarının 1 Aralık 2014 tarihinde sona ereceğini hatırlatarak, uygulamadan yararlanmak isteyenleri uyardı.

Silivri Belediyesi yetkilileri, borç yapılandırmada taksitlendirmenin 1 Aralık 2014 tarihi mesai saati sonunda sona ereceğini hatırlattı. Yetkililer, borcu bulunan ve yapılandırma yapmayan vatandaşları uyararak 1 Aralık’a kadar borçlarını yapılandırarak taksitlendirmeleri yapmaları gerektiğini kaydetti. Belirtilen tarihten sonra taksitlendirme yapılmayacağını hatırlatan yetkililer, 1 Aralık 2014’ten sonra borçların faizi ile birlikte alınacağını belirtti.
Belediye yetkilileri, "Belediyeye borcu bulunan vatandaşlarımız yapılandırmada taksitlendirmek için 1 Aralık tarihini beklemesin. Son gün yığılmalar olacak. Zaman daralıyor. Bu nedenle borcu olan vatandaşlarımız uyarmakta fayda görüyoruz" dedi.