Silivri'de 80 çocuk erkekliğe ilk adımını attı

Silivri Belediyesi Toplu Sünnet organizasyonuyla bu yıl 80 çocuk erkekliğe ilk adımlarını attı. Sünnet Şöleni, ailelerin ve yakınlarının da katılımıyla Kale Park Tesislerinde gerçekleşti.

Silivri'de 80 çocuk erkekliğe ilk adımını attı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da düzenlediği Toplu Sünnet organizasyonuyla ihtiyaç sahibi olan ailelerin çocuklarını sünnet ettirdi. Gelen başvurular sonucunda toplam 80 ailenin çocuğu kayıt altına alınarak, erkekliğe ilk adımlarını atmaları sağlandı. Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen organizasyon kapsamında sünnet olan çocuklar, aileleriyle birlikte Edirne’ye geziye götürüldü. Meriç Nehri kenarında yenen öğle yemeğinin ardından, Selimiye Camisi ziyaret edildi. Sünnet olan çocuklar için, Piri Mehmet Paşa Camisi’nde Cuma namazının ardından mevlit okutuldu. Kale Park Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen Sünnet Şöleni, ailelerin ve yakınlarının da katılımıyla gerçekleşti.

Sünnet çocuklarına altın hediye edildi 

Şölende sünnet olan tüm çocuklara altın hediye edildi. Başkan Vekili Saadet Gençoğlu; “Bu gecenin yıldızı siz çocuklarımız, anne, babalar ve değerli misafirler Silivri Belediye Başkanım Özcan Işıklar adına hepiniz hoş geldiniz. İki erkek çocuk annesi olarak, neler hissettiğinizi çok iyi anlıyorum. Bu sene de 80 çocuğumuzun sünnet törenini gerçekleştiriyoruz. Başkanımızın dediği dibi biz büyük bir aileyiz ve aile olmak bir ve beraber olmak demektir. Allah tüm çocuklarımızın yolunu açık etsin. Sağlıklı, uzun güzel bir ömürleri olsun” diyerek, ilçe protokol üyeleri ile birlikte takı merasimini gerçekleştirdi. Gecede sahne alan İbrahim Orçin ile birlikte sünnet çocukları ve aileleri gönüllerince eğlendi. Programa katılan tüm konuklara yemek ikram edildi.