Silivri Demokrasi Nöbetine Devam Ediyor

Silivri Uğur Mumcu meydanında binlerce kişi demokrasi nöbetine dün de devam etti.

Silivri Demokrasi Nöbetine Devam Ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Binlerce Silivrili vatandaş, Uğur Mumcu meydanında düzenlenecek demokrasi mitingine katılarak darbe girişiminde bulunanlara karşı milli iradeye sahip çıktı. Mehter takımının icra ettiği marşların ardından Esenyurt Belediye Başkanı da demokrasi nöbetine destek verdi.
Alanda toplanan vatandaşlara hitaben konuşan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, ecdadımızdan bizlere emanet olan bu kutsal şehrin bekçileriyiz. Bizler Fatih Sultan Mehmet gibi cesaretli, Kanuni Sultan Süleyman gibi ferasetli, Abdülhan hazretleri gibi vatanı ve milletine sadık, Gazi Mustafa Kemal Atatürk zekâsında ve Recep Tayyip Erdoğan’ın iradesini meydanlara yansıtmak için buradayız. Böyle bir özlem içerisinde vatanımızı milletimizi Cumhuriyetimizi devletimizin ve devlet büyüklerimizin işaret ettiği doğrultuda Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği gibi meydanlara çıkın dediğinde çıkan, meydanlardan dönün dediğinde de dönen Vatanı milleti Albayrağı için gerekirse aylarca meydanlarda olacak bir milletiz. Ben 11 gündür sabırla sükûnetle meydanları dolduran siz değerli gönüldaşlarımıza teşekkür ediyorum.
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu da yaptığı konuşmada 11 gündür meydanlarda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara teşekkür etti. Kadıoğlu Meslektaşım diyerek Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a da gönderme yaparak “Keşke her akşam gelse burada bir konuşma yapsa, keşke biz kurduk dediği Cumhuriyetin ilk meclisini bomba atanları her akşam lanetlese, bilmiyor ki bu adamlar başarılı olsalardı onu da orada bırakmayacaklardı. O yüzden gel kardeşim gel, gün dayanışma günüdür, gün Türkiye Cumhuriyetini ayakta tutma günüdür. “dedi.