Silivri'den Samsun'a 'Şefkat Eli' Götürdüler

İstanbul Çarşambalılar Dernekler Federasyonunun, 'Çocuklar Üşümesin, Gurbetten Sıladaki Çocuklara Destek' projesine Silivri Samsunlular Derneğinden de katılım sağlandı.

Silivri'den Samsun'a 'Şefkat Eli' Götürdüler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul Çarşambalılar Dernekler Federasyonu ve Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği'nin, 'Çocuklar Üşümesin, Gurbetten Sıladaki Çocuklara Destek' sloganıyla düzenlediği çalışmaya Silivri Samsunlular Derneği'de destek verdi. Geçtiğimiz gün Samsun'da gerçekleştirilen yardım kampanyasına ilçemizi temsilen Samsunlular Dernek Başkanı Bilhan Ahçıoğlu, Yöbetim Kurulu Üyeleri Murat Sancak, Mehmet Açıkgöz, Mehmet Tosun, Adem Öztürk katıldı. 

"1200 Çocuğumuz giydirdik"
''Çocuklar üşümesin, Gurbetten Sıladaki Çocuklara Destek'' sloganıyla düzenlenen yardım konusunda Silivri Samsunlular Dernek Başkanı Bilhan Ahçıoğlu: "İstanbul Çarşambalılar Dernekler Fedarasyonu ve Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneğinin ortaklaşa düzenlediği bu anlamlı projede yer almaktan çok mutlu olduğumuzu söylmek isterim. Hem memleket hasretini giderirken, bir taraftanda geleceğimizin teminatı olan yavrularımıza birazda olsa destek olabilmek çok güzel bir duygu. Yaklaşık 1200 çocuğumuza kılık kıyafet, ayakkabı ve çeşitli ihtiyaçlarına yönelik yardımlarımız oldu. Silivri'de yaşayan Samsunlu hemşehrililerimizi temsilen burada olmaktan ve böylesine anlamlı bir hayırda yer almaktan dolayı bir kez daha bahtiyar olduğumuzu bildirirken, bizlere projeye dadil eden başta İstanbul Çarşambalılar Dernekler Fedarasyonu Başkanı Sayın Hayati Sözen beyefediye, Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği Başkanı Sadettin Sarıoğlu ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz'' dedi.  

Ahmet Nedim Bozdağ'ı unutmadılar
Memleketleri Samsun'da bir dizi ziyaret'te gerçekleştiren dernek yönetimi, geçtiğimiz yıl vefat eden Silivri Kasaba Taraftar Derneği Kurucusu ve Lideri Ahmet Nedim Bozdağ'ın Samsun Çaşrsamba'da bulunan kabrine giderek dua etti. 

Silivri'den Samsun'a 'Şefkat Eli' Götürdüler