Silivri Eğitim Bir-Sen Genel Başkanı Ağırladı

Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Eğitim Bir –Sen Genel Başkan Yardımcısı Hasan Yalçın Yayla ve Eğitim Bir-sen İstanbul 5 Nolu Şube Başkanı Celal Demirci Silivri Teşkilatı ile buluştu.

Silivri Eğitim Bir-Sen Genel Başkanı Ağırladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Eğitim Bir-Sen Temsilcisi Yusuf Güven ve üyeler ile bir araya gelen Genel Başkan, yaşanan son olaylar,  geçmiş 1Mayıs ve önümüzdeki toplu sözleşme süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu.

1 Mayısın bir emek ve hak arama ve farkındalık oluşturma fırsatı olması gerekirken, kaos ve marjinal gurupların Vandalizm arenasına dönüştürüldüğünü. Hak aramanın haksız yollarla olmayacağını belirtti. Türkiye’nin 11 iş kolunda da yetkili Sendikası olarak 1 Mayısın Konya’da büyük bir coşku içerisinde ve taleplerin en güçlü şekilde dile getirilerek kutlandığını belirtti.

Örgütlenmenin güçlü olmak anlamına geldiğini ve bu gücün özlük hakları noktasında ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi noktasında bu toplu sözleşme sürecinde yeni kazanımlar elde edilerek devam edeceğini belirten Genel Başkan Ali Yalçın, Her bir Memur-Sen Üyesinin bulunduğu yerde bu büyük ailenin temsilcisi olduğu ve bu sorumlulukla hareket etmesi gerektiğini belirtti.

Ülkenin geleceğini inşaa etme fonksiyonu üstelenen ve bu inançla yoluna devam eden Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen’in çözümün adresi olduğunu, gösterilen teveccühünde bunun göstergesi olduğunu dile getiren Genel Başkan ve beraberindekiler daha sonra vedalaşarak ilçeden ayrıldı.