Silivri genelinde elektrik kesintilerine dikkat

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğü, Silivri'nin bazı bölgelerinde programlı elektrik kesintileri yapacağını duyurdu.Kesintiler, çoğu bölgede 9 saate kadar sürecek

Silivri genelinde elektrik kesintilerine dikkat
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2 Aralık 2017 Cumartesi günü 

HÜRRİYET Mh., KARDELEN ÇIKMAZI Sk., GÜLBAHÇE Sk., GÖNÜL Sk., RAHMİ ÇOLAKOĞLU Sk., FLAMİNGO Sk., SARICA Sk., DAVET Sk., RASAT Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında09:00 - 18:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

3 Aralık 2017 Pazar günü 

GAZİTEPE Mh., KADIKÖY Cd., FABRİKALAR Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında09:00 - 18:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

BÜYÜK ÇAVUŞLU Mh., İSTANBUL Cd., BÜYÜKÇAVUŞLU Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında09:00 - 18:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

4 Aralık 2017 Pazartesi günü 

BÜYÜK ÇAVUŞLU Mh., BÜYÜKÇAVUŞLU Cd., İSTANBUL Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında09:00 - 18:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

ÇELTİK Mh., ÇERKEZKÖY Cd.DESİ Sk., KÜÇÜKÇELTİK Sk., BALABAN Mh., GÖLET Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında09:00 - 18:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

5 Aralık 2017 Salı günü 

FENER Mh., HARMAN PINAR Cd.DESİ Sk., HAKAN YILDIZ Cd.DESİ Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında09:00 - 18:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

İSMETPAŞA Mh., HALİÇ Sk., GÜLNAZ Sk., AYBÜKE Sk., FLORYA Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında13:00 - 16:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

CUMHURİYET Mh., TANDOĞAN Sk., HALİM ULUŞAHİN Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında09:30 - 13:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.