Silivri kışa hazır

Silivri Belediyesi beklenen kar yağışı için karla mücadele ekiplerini hazırlayarak, ilçe genelinde araç ve personel dağılımını planladı.

Silivri kışa hazır
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi, yoğun kış şartları öncesinde bir dizi önlem alarak gerekli hazırlıklarını tamamladı. Tüm mahallelerde planlamalar yapıldığını belirterek, ekip ve ekipmanlar hakkında bilgi veren Fen İşleri Müdürü Mustafa Tuncay Durgut: “600 personel,4 greyder, 9 kepçe, 2 loder, 2 traktör- kar küreme aracı, 2 tuzlama robotu, 2 pıcup tuzlama aracı, 2 ekskavatör ve 1500 ton tuz ile kış şartları için hazırlıklıyız” dedi.

Işıklar: '' Hazırlıklarımız tamam ''

Zorlu kış şartlarında hayatın aksamaması adına gerekli önlemlerin alındığını ifade eden Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar: “İlçemizde sert geçen kış öncesinde hazırlıklarımızı tamamladık. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için tüm ekip ve ekipmanlarımızın bölge içinde dağılımını planlayarak, sorunsuz bir kış geçirilmesini sağlamayı amaçlıyoruz” dedi. Günümüz koşullarına göre revize edilerek geçtiğimiz yıl bir merkez haline dönüştürülen, Silivri Belediyesi Afet ve Acil Durum Koordinasyon Merkezi de yoğun kış şartlarına tam teçhizatlı olarak hazır.