Silivri tek yürek oldu teröre lanet yağdırdı

Silivri'nin Selimpaşa ,Gümüşyaka ve Değirmenköy mahallerinde teröre protesto yürüyüşleri yapıldı.Vatandaşlar ellerindeki Türk bayraklarıyla meydanları doldururken tek temenni 'Terörün son bulması,akan kanların sona ermesi 'oldu.

Silivri tek yürek oldu teröre lanet yağdırdı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

SELİMPAŞA ‘DA DEV TÜRK BAYRAĞI AÇILDI

İlk protesto eylemi Selimpaşa’da gerçekleştirildi. Selimpaşa meydanında toplanan Selimpaşalı vatandaşlar ellerinde Türk bayraklarıyla sokakları dolaşıp slogan attılar. Tekrar başladıkları noktaya dönen Selimpaşalılar meydanda açılan dev Türk bayrağı etrafında Saygı duruşunda bulunup İstiklal marşını okudular. Yürüyüşe Selimpaşalı meclis üyeleri Arzu Yalçınkaya, Mümin Koçoğlu, SİBESO Başkanı Nuray Koçer ve Şoförler ve otomobilciler odası başkanı Recep Akıncı da destek verdi.

GÜMÜŞYAKA’DA DUALAR EDİLDİ

İkinci eylem Gümüşyaka’da gerçekleştirildi. Akşam namazı öncesinde toplanan Gümüşyaka’da yaşayan vatandaşlar yaklaşık 130 araçla konvoy düzenlediler. Gümüşyaka Jandarma karakolu önünde araçlarından inen grup burada saygı duruşunda bulunarak İstiklal marşımızı okudular. Araçlarıyla tekrar slogan atarak Gümüşyaka Camii önünde toplanan grup Şehitlerimiz için Yasin-i Şerifi okumak üzere camiye girdiler. Okunan Yasin-i şerif ve yapılan duaların ardından grup dağıldı.

DEĞİRMEKÖY’DE ŞEHİTLER İÇİN YÜRÜDÜ

Son eylem ise Değirmenköy mahallesinde gerçekleştirildi. Sosyal medya üzerinden organize olan ve Köroğlu çarşısında toplanan Değirmenköylüler, Değirmenköy meydanına kadar Türk bayrakları ve Dağlıca’da şehit olan askerlerin isimlerin yazdığı dövizleri ile birlikte slogan atarak yürüdüler. Meydanda yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından terör saldırıları sonucu şehit olan asker ve polislerimiz için dualar edildi.