Silivri Terminaline Otogar Taksi

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivrili taksicilerle Terminal Tesisleri’nde oluşturulacak yeni taksi durağı ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Silivri Terminaline Otogar Taksi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın talebi üzerine Silivrili taksicilerle bir araya geldi. Silivri Terminal Tesislerinde kurulması talep edilen taksi durağı hakkında taksicilerle karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Başkan Işıklar; “Hızla gelişen ve cazibe merkezi haline gelen ilçemizde, yaz -kış ve gece -gündüz nüfus farklılıklarının giderek arttığını görüyoruz. Özellikle akşam ya da gece ilçemize gelen hemşerilerimizin taksi bulmakta zorluk çektiğini tespit ederek, bu konudaki eksikliği dile getiren Silivri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanımız Zafer Aşkın’ın bize yapmış olduğu talebi uygun bulduk. Bugün bu eksikliğin giderilmesi konusunda birlikte neler yapabiliriz bunları konuşmak, sizlerin görüşlerini dinlemek için toplandık” dedi.

 

6 TAKSİ HİZMET VERECEK

Silivri Terminal Tesisleri’nde oluşturulması planlanan taksi durağı hakkında yapılan karşılıklı görüşmelerin ardından 6 taksi sahibi yerinden feragat ederek, yeni açılacak durağa geçme kararı aldı. Silivri Belediye Encümeni de, 02.06.2011 tarihli oturumda yaptığı değerlendirmelerde ‘Otogar Taksi’ ismiyle hizmet verecek durağın, terminal içinde yer almasını uygun buldu.