Silivri Turizm Derneği'nde A.Refik BEK Dönemi

Silivri Turizm Gençlik Ve Spor Kulübü Derneği Olağan Genel Kurul sonrası yeni başkanı ve yönetimini seçti.

Silivri Turizm Derneği'nde A.Refik BEK Dönemi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Turizm Gençlik Ve Spor Kulübü Derneği’nde yapılan olağan kongrede divan başkanlığına Nevzat Yüksel, katip üyeliklere Hasan Okan Ve Kemal Varlık seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından , faaliyet raporu ve denetim kurulu raporu okunarak  oy birliği ile kabul edildi. Böylece geçmiş yönetim oy birliği ile ibra edilmiş oldu.

İsmail Güçlü’nün vefatından sonra dernek başkanlığını yürüten Nevzat Yüksel üyelere dernek hakkında bilgi verdi.Yüksel ayrıca Derneğe mevcut yeri veren Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a ve Muratçeşme Piknik Alanı’nı Derneğe tahsisinde yardımcı olan Ak PArti yöneticilerine teşekkür etti. Tahmini bütçenin okunup oy birliği ile kabul edilmesinin ardından seçimlere geçidi.

Tek listenin divana sunulmasının ardından seçimlere geçildi. Seçimler sonrasında kongreye katılan tüm üyelerin oyunu alan Yönetim Kurulu : A.Refik BEK, Ahmet Geyik, Nevzat Yüksel, Can Dağaşan, Kemal Varlık, Yasin Sönmez ve Emre Kıyıcı dan , Denetim Kurulu da : Erdoğan Eren, Hasan Okan ve Ufuk Bek ten oluştu.

YENİ BAŞKAN BEK SEÇİLDİ

Silivri Turizm Gençlik Ve Spor Kulübü Derneği’nin yönetimi yeni yıl öncesi yaptığı toplantıda görev taksimini yaptı. Yönetim kurulu başkanlığına oy birliği ile  Ahmet Bek, Başkan Yardımcılığına Ahmet Geyik, Genel Sekreterliğe Nevzat Yüksel, Muhasip Üyeliğe ise Yasin Sönmez seçildiler. Denetim Kurulu Başkanlığı’na Hasan Okan seçildi.

BEK EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Başkanlığa seçilmesinin ardından söz alan A. Refik Bek derneği kuranlara ve bu güne kadar gelmesinde emeği olan herkese teşekkür ederek şunları söyledi :

”Silivri’de 1961 yılında kurulan bu derneğin bu günlere gelmesinde katkısı bulunan herkese teşekkür ediyorum. Ebediyete intikal edenleri  rahmetle anıyorum. Silivri tarihinde çok önemli projelere imza atmış olan derneğin bundan sonra da Silivri ile ilgili, turizm, kültür, sanat ve spor konularında bir çok etkinliğe imza atacağından kimsenin kuşkusu olmasın. Gençlik ile tecrübeyi birleştirerek güzel bir ekip oluşturduk. Ağabeylerimizin tecrübeleri ile gençlerimizin enerjisini bütünleştirip , gençlerimiz için çeşitli projeler gerçekleştireceğiz. Silivri için herkesle , her kesimle iş birliği yaparak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Önceliğimiz ‘Silivri’ olacak.